Industrias se sobreposa a tot contra un dels grans (3-3)

Empat a la pista de Movistar per seguir enganxat al play-off. La Grama competeix contra un Reus renovat (1-0) i el Draft perd la ratxa de victòries

Industrias Santa Coloma va aconseguir un valuós punt davant Movistar Inter (3-3) i no perd de vista la zona de play-off. Un empat molt meritori tenint en compte les absències de Nil i Khalid, que no van viatjar a Madrid, i la de Corso, que es va lesionar en el primer temps. Van marcar Verdejo, Tolrà i Povill, aquest amb atac de cinc, per evitar la derrota. Joan Vázquez, ala dret de 21 anys, es va estrenar amb el primer equip d’Industrias Santa Coloma en el partit davant Movistar Inter (3-3). Xavi Closas li va donar minuts en la segona part i va complir amb bona nota el temps que va estar en pista. Industrias surt del play-off en la novena plaça amb 31 punts, a 1 de Movistar, vuitè.

Competir contra un dels grans (1-0)

La Fundació Grama, amb Joan Esteva com a nou entrenador, va caure al camp del Reus Reddis per 1 a 0. El partit va tenir de protagonista al vent de Reus, que va dificultar la fluïdesa en el joc. A la segona part, els reusencs van posar una marxa més, i un cop de cap d’Alberto Benito va permetre que Aitor Serrano, sol al segon pal, posés al minut 50 l’únic gol del partit. Aquest resultat deixa la Fundació Grama en tretzè lloc amb 27 punts. Cinquena derrota seguida de l’equip.

El líder cau (66-61)

A la Super Copa femenina, el Draft Gramenet va veure trencada la seva espectacular ratxa de victòries seguides, caient a la pista del SESE (66-61), cinquè classificat (12/7). Igualtat màxima en un matx on van pesar molt els 25 punts encaixats en el primer quart. El líder, però, segueix líder amb un triomf de marge vers el segon. D’altra banda, el CB Santa Coloma és desè amb 8/9, va caure a la pista del Claret (73-67).