A Industrias li passa de tot a Manzanares i acaba caient tot i fer un bon segon temps (6-3)

Industrias Santa Coloma va caure davant Quesos El Hidalgo Manzanares (6-3) en un partit amb dues cares

Industrias Santa Coloma va caure davant Quesos El Hidalgo Manzanares (6-3) en un partit amb dues cares. En la primera part, l’expulsió de Tolrà, un penal i un gol en pròpia porteria, va aplanar el camí als de Juanlu Alonso que van arribar el descans amb un botí molt preuat (3-0).

El segon període va suposar un gir gradual de guió. Van arribar els gols d’Industrias i algunes decisions arbitrals polèmiques. Cardona va fer lluir-se a Antonio Navarro just abans que Khalid anotés el 3-1 premi a la seva insistència. Antoñito va signar el 4-1, però la ferida es va fer més gran amb una pèrdua en la frontal de l’àrea que Juan Emilio va enviar al fons de la xarxa. Khalid va retallar novament a partir d’un xut des de la mitja distància.

Aquest 5-2 va donar pas a l’atac de cinc amb Povill de porter-jugador a 5’53” per a la conclusió. Va marcar Cardona aprofitant la superioritat numèrica (5-3) i dues accions mal gestionades per la parella arbitral que haurien propiciat l’expulsió d’un local van suposar la segona groga per Khalid. Amb Industrias atacant amb tot, Gallo va tancar el matx des del seu propi camp, després de recuperar l’esfèrica en l’atac en superioritat colomenc.