Catalunya s’imposa a Galicia a Santa Coloma (4-3)

Gols d’Álex Verdejo (2), Cardona i Martel per guanyar en el partit d ela Diada

Partit vibrant que el conjunt català ha guanyat amb un doblet de Verdejo sumat a les dianes de Martel i Cardona davant un Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet ple amb 1.132 espectadors

Onze de setembre rodó. Diada Nacional de Catalunya i dues victòries de les Seleccions Catalanes Absolutes masculina i femenina de futbol sala contra Galícia. L’equip masculí ha protagonitzat un gran espectacle contra el conjunt gallec per endur-se la victòria amb el 4 a 3 definitiu. Alex Verdejo, per partida doble, Eric Martel i Albert Cardona han estat els autors dels gols quadribarrats. Verdejo, com a capità, ha aixecat el trofeu com a guanyadors de l’enfrontament en un Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet ple amb 1.132 espectadors.

Minuts frenètics en els primers compassos. Catalunya i Galícia han començat el duel amb la cinquena marxa posada i en els quatre minuts inicials de joc s’han marcat tres gols. Pachu ha obert la llauna pels gallecs, ràpidament Albert Cardona ha empatat, però, de nou Galícia a través de Pirata, s’ha tornat a posar per davant en el marcador.

No hi ha hagut un clar dominador del duel amb oportunitats per les dues seleccions. David Peña ha estavellat un xut a la fusta. Eric Martel ha evitat el gol de Galícia desviant la pilota sobre la línia de gol. Tot semblava que s’arribaria amb l’1 a 2 al descans, però quatre segons abans d’acabar Eric Martel ha aprofitat una centrada per rematar des del cor de l’àrea i empatar el duel.

En la segona meitat ha estat el conjunt dirigit per Santi Gea el primer a assestar el cop amb la diana d’Alex Verdejo. El capità de Catalunya ha regatejat el porter rival per a marcar el tercer gol del partit. Com a reacció el conjunt gallec ha apujat la intensitat i Adri ha empatat el duel en el minut 30.

Catalans i gallecs, un cop s’apropava el final, han prioritzat no cometre errades en defensa i l’enfrontament ha entrat en minuts de tempteig. Duel travat en què Galícia ha tingut una triple ocasió que Miquel Feixas s’ha exhibit per evitar la diana. La balança ha caigut del cantó quadribarrat perquè Alex Verdejo ha transformat un doble penal a la recta final. En els darrers dos minuts l’equip entrenat per Diego Rios ha atacat de cinc, però el marcador no s’ha mogut més.