Debut èpic tombant al Campió d’Europa (4-2)

Industrias derrota el Palma amb un final d’infart. Xilena màgica del Singuerlín per posar-se quart. Empat de la Grama i derrota del Draft

Dos gols de Povill en el tram final del debut a la lliga li van donar la victòria a Industrias Santa Coloma davant el campió d’Europa, Illes Balears Palma Futsal (4-2). Ni Barrón amb una altra gran actuació i tampoc la reacció visitant, que li va permetre empatar en menys d’un minut un duel que perdia 2-0, van frenar al conjunt de Xavi Closas que va tirar d’èpica per signar el debut somiat.

Industrias va saber patir i buscar el seu momento per sentenciar gràcies l’encert golejador de Bernat Povill. A falta d’1’32” el d’Olesa de Montserrat va interceptar una passada de David Peña i va anotar des de la seva pròpia àrea amb el marc rival desprotegit. Industrias estava defensant l’atac de cinc sense fissures i va obtenir un premi molt merescut. Quan el partit arribava a la fi, un servei de banda executat amb rapidesa per Corso i amb les mans, va habilitar de nou a Povill que va tancar el marcador, mancaven tres segons, amb el 4-2 definitiu.

El contrast entre parts priva a la Grama d’endur-se un millor premi contra la Montañesa (1-1)

La Grama tornava a jugar a casa davant la seva gent a un Municipal que va mostrar una bona entrada, però no va ser capaç de passar de l’empat contra la Montañesa. L’igualtat va ser present durant els primers 45 minuts, però si algú va gaudir d’ocasions i d’una sensació de constant perill va ser la Grama.

Les constants combinacions de l’equip, dominador amb la pilota, feien pensar que en qualsevol moment arribaria alguna oportunitat de gol. Tot i això, cap d’elles va ser claríssima i es va arribar a la mitja part amb l’empat a 0 inicial entre dos equips ben plantats.

A la represa, la Montañesa va sortir a per totes i la Grama va notar la baixa de Varona, lesionat a la primera meitat. Els visitants van dominar i després d’uns quants apropaments, van fer el primer, obra de Guillem al minut 67. L’equip es va refer bé al gol visitant i al 74′ Walid va fer l’empat. Amb 6 gols és el pitxitxi de la categoria. A partir de la igualada, intercanvi de cops entre colomencs i barcelonins que va acabar 1-1.

Xilena màgica per sumar la tercera (2-0)

El CF Singuerlín va aconseguir una important victòria per 2-0 contra el CN Terrassa en la quarta jornada de la lliga, consolidant-se així en la quarta posició de la Primera Catalana amb 9 punts de 12 possibles. Aquesta és la primera victòria com a local de la temporada.

Els gols del partit van arribar a la segona part, amb Jansa obrint el marcador al minut 68. El gol definitiu va arribar al minut 87, gràcies a una espectacular xilena de Joel Macarulla “Maca,” que va posar el 2-0 i va sentenciar el duel.

Amb aquesta victòria, el Singuerlín segueix mostrant un bon rendiment en aquest inici de temporada, sumant la seva tercera victòria en quatre partits i deixant bones sensacions davant la seva afició.

Derrota contundent del Draft

El WECOLORS AB PREMIÀ va abatre per 62-47 el DON MARTÍN – DRAFT GRAMENET en una remuntada majúscula de les premianenques a la segona meitat, propiciant un parcial de 53-21, amb la pólvora de Laia Piñol ,amb 17 punts i 4 triples, liderant la reacció de les blanc-i-blaves, que agafen confiança per a examinar el líder al Nou Congost.

A Copa Catalunya, derrota del CB Santa Coloma a casa contra el Cerdanyola (71-78).