Derrota de la Grama en el debut de la lliga (2-1)

El Singuerlín avança a la Copa Catalunya i el Draft lliga fitxatges i renovacions

El primer partit de la temporada per la Fundació Esportiva Grama a la Tercera RFEF va acabar amb una ajustada derrota contra el Lleida, per 2 a 1. El duel, que es va disputar sota un sol radiant al Municipal Ramon Farrús, va estar marcat per la igualtat durant gran part del matx. Els dos equips van gaudir de poques ocasions, però la Grama es va avançar al marcador gràcies a un penal convertit per Walid, que ell mateix havia provocat, arribant al descans amb el 0-1 favorable.

A la segona part, el Lleida va sortir decidit a empatar i va trobar el seu premi al minut 58, quan Boris Garrós va rematar una passada de la mort per igualar el marcador. Malgrat que la Grama va disposar de dues oportunitats clares per avançar-se de nou, va ser el mateix Garrós qui va aprofitar un error defensiu al minut 74 per marcar el 2-1 definitiu. Els colomencs ho van intentar fins al final, però van acabar pagant la seva falta d’encert davant porteria.

El proper partit de la Grama serà diumenge a les 11:45h, on rebrà al CE Europa «B» al Municipal de la Grama.

El CF Singuerlín avança a la Copa Catalunya

D’altra banda, el CF Singuerlín va superar el CF Montcada en el seu primer partit oficial de la temporada per 0 a 2. Els gols de Lucas al minut 22 i de Macarulla al 79 van segellar el triomf, assegurant així el pas a la següent ronda de la Copa Catalunya, on s’enfrontaran al filial del CE Premià.

Novetats al Draft: fitxatges i renovacions

En el món del bàsquet femení, el Draft Gramenet ha anunciat la incorporació d’Emma Trueba, procedent de l’SD Espanyol, i de la jugadora riojana Medel, amb experiència a LF2 i Copa Catalunya. A més, han confirmat diverses renovacions per al Draft, incloent-hi Ángela Quirós, Aina Mena, Alba Arroyo, Paula Orozco, Maria Alsina, Lidia Pintor, Gisela Ordoyo, Martina Peña, Elena Payán, Elena Sierra, Paula Pujante i Mar Sánchez.

El club es prepara així per una nova temporada amb un equip reforçat i renovat, amb l’objectiu de competir al màxim nivell.