El Santa Coloma perd el liderat a Girona (68 a 61)

12/02/2013
Els colomencs van caure a la pista Salt, que va estar més encertat al tram final

El Santa Coloma va caure a la pista del Salt i va perdre el liderat de la Copa Catalunya que ara torna a ocupar el Quart.

Els de Cristian Bañuelos van deixar escapar en el tram final un partit en el que van anar per davant durant molts minuts.

De nou, l'extraordinaria actuació de Xevi Torrent -34 punts- va guiar els gironins, que van estar més encertats en l'últim quart (19 a 9) i en especial en els últims 4 minuts.

Abans, el Santa Coloma havia portat la iniciativa amb una treball defensiu correcte i l'anotació dels dos Balagué i d'Albert Berenguer.

Al final però, ningú més va ajudar ofensivament i els colomencs no van poder rematar la feina, perdent també l'average contra el Salt, que és 4rt amb una victòria menys.