El Singuerlín punxa contra un rival directe i l’Arrabal cau a casa

23/01/2013 – El Singuerlín va caure per la mínima (1-0) al camp de la Guineueta i allarga el seu mal moment. A Tercera, l'Arrabal va perdre per 2-4 contra el Catalònia

El Singuerlín disputava el passat cap de setmana un duel transcendental contra un dels rivals directes per la salvació: la Guineueta. Els colomencs, però, no van aconseguir rendir al nivell que demandava un compromís de tanta importància i van acabar sucumbint per la mínima. Després d'una primera part amb excés de respecte i temor, i d'un inici de la segona meitat que seguia les directrius marcades per la primera, al minut 70 la Guineueta va aconseguir el gol que va servir per desencallar el marcador i també per decidir el partit. Alejandro Gutiérrez va fer la diana local, a la qual no va poder contestar l'equip colomenc entrenat per Luis García. Amb aquest resultat, la Guineueta pren al Singuerlín la quinzena plaça. El conjunt de Santa Coloma baixa fins a la setzena posició amb 16 punts, quatre per sota de la promoció de descens i a sis de la salvació. L'equip intentarà recuperar moral aquest diumenge en la visita al Premià, el novè del grup dos de Segona Catalana.

Al grup onze de Tercera, l'Arrabal també va caure derrotat. En aquest cas ho va fer jugant com a local al Municipal de Can Zam. El Catalònia va avançar-se 0-2 en la primera part. Però l'Arrabal va ser capaç d'empatar gràcies als gols de González i Rico. Però els visitants van seguir buscant els tres punts i els van trobar en la recta final del matx, fent dos gols més que deixaven el resultat definitiu en 2-4. Tot i la derrota, els d'Alejandro Ochoa mantenen la catorzena posició i tres punts sobre qui ocupa la posició de promoció de descens. L'equip rebrà aquesta setmana al Cerdanyola, desè del grup.

ALINEACIONS

Singuerlín: Delpuy, Ruiz (Lama), Avilés (Kotera), Santos, Asensio, Tejada, Nache, Abril (Martínez), Mora, Castelló (Zeus), Balcarreras

Arrabal: González, Bretons, Sánchez, Torres, García, González, Buza (Álvarez), Gabarre (Muñoz), Jorge, Soto (Kamal), Ordóñez (Rico)