Empat d’Industrias abans del Barça (2-2) i bona ratxa del Draft

La Grama perd contra el filial del Girona i el Singuerlín es manté tercer

Quatre punts en dos partits i sense conèixer la derrota. És la fotografia fixa del moment actual de l’equip que no va tenir una actuació rodona davant un rival molt necessitat, en un partit en el qual va poder guanyar però també perdre. Industrias ho va arribar a dominar (0-2), amb un gol en cada període, però el seu adversari va reaccionar i va aprofitar segones jugades per a neutralitzar aquest avantatge. Al conjunt de Xavi Closas li va tocar a Vista Alegre assumir una versió més reactiva com a producte de la pressió alta de Córdoba Patrimonio, i del molt que hi havia en joc per als andalusos per culpa d’un mal inici de campionat. El domini local es va contrarestar amb una bona tasca de contenció i Borja va aparèixer en comptades ocasions per a evitar mals majors. A Industrias li va costar arribar a la porteria de Fabio i crear perill. Leandrinho va ser el primer a intentar-ho a la sortida d’un córner. Amb Murilo i Arnaldo Báez amenaçant el marc colomenc, Closas va demanar un temps mort que va retornar als jugadors a pista per a invertir la situació. La primera conseqüència va ser el gol de Povill aprofitant un xut creuat de Borja en una de les seves incursions en atac (0-1). De nou, Povill va poder augmentar la renda però el seu xut el va refusar Fabio a córner. Els d’Ema Santoro van apretar en el tram final d’aquest període, però ni Juanan ni Arnaldo Báez, van estar precisos en la finalització.

Igualtat final

A la segona part, Puchy va recuperar una pilota prop de l’àrea de Córdoba Patrimonio i va armar ràpidament la cama per a deixar anar un xut creuat que es va convertir en el segon gol del seu equip, el primer amb la samarreta d’Industrias Santa Coloma a Primera Divisió. Amb el partit ben enfocat va arribar la reacció del quadre andalús. En tot just tres minuts va igualar el partit. Juanan, després d’un rebuig amb el peu de Borja, i Echavarría, aprofitant una pilota desviada, van aconseguir batre al del porter visitant. Els colomencs van encaixar bé el revés. Es van refer i van tenir opcions de gol a través de Puchy, Nil, Verdejo i fins i tot Tolrà, que va buscar des del seu propi camp sorprendre a Victor Areales i que es va trobar amb Murilo prop de la línia de gol per a evitar el tercer. El marcador no es va tornar a moure malgrat un últim intent local d’atac de cinc que no va fructificar.

El filial del Girona castiga la manca de gol de la Grama (1-3)

Quan la dinàmica és negativa, sembla que tot se’t gira en contra. I això li està passant a la Grama, que acostuma a fer actuacions per obtenir millor premi del que acaba aconseguint. Contra el Girona «B», un nou capítol de la mateixa pel·lícula que ja acumula 7 jornades. L’inici va tindre un clar color blau, fins i tot amb un gol anul·lat a Walid per fora de joc anterior al primer minut de joc. L’equip de Joan Esteva va dominar a partir de la possessió de pilota i va generar ocasions de perill, però al 19, Enric García va avançar els visitants. La Grama va insistir i va trobar el premi del gol al 38, obra de Walid, que ja suma 7 gols en 7 partits i és el màxim golejador de la categoria. S’arribaria al descans amb empat a 1 i la sensació que la Grama estava fent mèrits per alguna cosa més. A la segona part, tot va canviar i els visitants van ser superiors fins que van fer l’1 a 2 al 65, després que Dawda superés Sergio a un mà a mà. L’equip colomenc ho va intentar en atac, però no va estar encertat fins que al 78 Ferran Ruiz va fer el definitiu 1-3. La Grama, amb més cor que cap, va llençar-se fins al final, però el marcador no es va moure.

Empat del Singuerlín

El CF Singuerlín va aconseguir un punt molt treballat en la seva visita al camp del FC Pirinaica després d’empatar 1-1 en un partit molt disputat. El gol del Singuerlín va arribar al minut 22, obra de Yu, i va permetre a l’equip sumar per tercera setmana consecutiva fora de casa. Tot i les dificultats del camp i la igualtat entre els dos equips, els colomencs van mostrar caràcter i van obtenir un punt valuós per mantenir-se tercers.

Pas del Don Martín contra un rival dur (59-51)

El Don Martín Draft Gramenet agafa força a la Super Copa Femenina. Les colomenques van superar un rival molt complicat a casa, l’Igualada (59-51). Les visitants venien d’encadenar tres triomfs de forma consecutiva i amb la derrota patida a La Bastida veuen com el Draft les atrapa en balanç (5/3). Ara, les de Santa Coloma ocupen la cinquena plaça. Partit molt ajustat, amb una primera meitat on tots dos equios van imposar la defensa als atacs (26-27). La tònica d’igualtat es va mantenir al tercer quart (42-42). En els minuts decisius, millors decisions del Draft per obrir un petit forat mancant un minut (55-51).

Tallada la mala ratxa

El CB Santa Coloma talla una ratxa de tres derrotes consecutives a Copa Catalunya. Victòria vermella a la pista del Llefià (72-75). Partit molt controlat pels vermells, tot i que al final el marcador es va ajustar.