Èxtasi en l’últim segon pel play-off (4-3)

Industrias guanya en l’últim segon i la Grama recupera sensacions. Triomfs de confiança pel Draft i el CB Santa Coloma

Industrias Santa Coloma va superar a Viña Albali Valdepeñas (4-3) amb una impressionant remuntada al Pavelló Nou. Els gols de Verdejo i Peña en l’últim minut de partit van permetre als colomencs sumar tres punts molt importants per a entrar en llocs de playoff i arrabassar-li la vuitena plaça a Valdepeñas. Ara Industrias és vuitè amb 38 punts, empatats amb els manxecs.

La Grama reviu contra la Monta (3-1)

Des d’un inici, la Grama va ser superior al seu rival. El domini colomenc fou constant davant una ben plantada Montañesa, que també va voler dir la seva. Tot i això, l’equip de Joan Esteva va aconseguir posar-se per davant ben ràpid. Al 13’, Nil Pradas va avançar la Grama amb un xut ajustat des de l’interior de l’àrea. 8 minuts més tard, al 21’, Varona va aprofitar una bona passada de Padillo per fer el segon i encarrilar el partit, arribant amb aquest resultat al descans.

A la represa, la Monta va apretar una mica més amunt i va aconseguir el 2-1, anotat per Suaibo amb un gran xut creuat. Aquest gol no va suposar que la Grama es tirés enrere i es tanqués, sino tot el contrari. L’equip va anar a pel tercer i el va trobar. De nou Padillo va ser l’assistent i aquest cop Ñito, que s’ubicava al segon pal i va fer un gran partit, va ficar el peu per introduir la pilota al fons de la xarxa. 3 punts decisius per una Fundació que és onzena amb 34 punts.

El líder no falla (46-69)

El Draft Gramenet segueix impecable a Super Copa, sumant el vintè triomf del curs (20/2) contra l’AB Premià (46-69). Espectacular rendiment de l’equip fora de casa, liderat per Andrea Cojocariu (17 punts i 19 de valoració). Duel controlat pel líder d’inici a fi (8-17), arribant al descans amb un clar 22 a 37. El Premià va aguantar al tercer quart (39-52), però es va quedar sense piles al final.

A Copa Catalunya, gran triomf del CB Santa Coloma a casa contra l’Argentona (78-70), imposant-se al sisè. Els colomencs són vuitens (10/11) i van dominar clarament fins al descans (48-28). Al final el matx es va ajustar més, però la victòria no va perillar.