La Grama remunta, el Singuerlín creix i el Draft es posa a to

La pretemporada d’Industrias finalitza amb derrota en un partit igualat (5-4)

Industrias Santa Coloma va tancar a la pretemporada amb una derrota davant Osasuna Magna (5-4) en un partit molt igualat. L’equip de Xavi Closas va disposar de dos avantatges en la primera meitat, va ser capaç d’empatar en el segon temps però va acabar perdent per la mínima en un partit en el qual Leandrinho, Verdejo, Tolrà i Povill van ser els autors dels gols colomencs.

La Grama remunta i aconsegueix la primera victòria a la lliga

Després del triomf a la Copa Catalunya, la Grama va visitar el camp de l’AE Prat, líder de la categoria, en un partit intens i disputat. Tot i que el Prat va avançar-se al marcador amb un gol en un contracop, la Grama no va tardar a reaccionar. Al minut 41, Walid, després d’una gran assistència de Palomeque, va empatar el partit abans del descans.

A la segona part, la Grama va dominar el joc i, en una nova combinació entre Palomeque i Walid, va arribar el 2-1 que va donar la victòria als colomencs. Malgrat la pressió del Prat, la Grama va defensar bé i va resistir, especialment després de l’expulsió de Daniel Molina, jugador local, al minut 81. Amb aquesta remuntada, la Grama aconsegueix una victòria molt important i necessària.

El Singuerlín s’emporta la victòria a Juneda amb un penal decisiu

El Singuerlín va aconseguir una valuosa victòria per 0 a 1 en la seva visita al camp del Juneda, gràcies a un gol de Guillem Aguilar des del punt de penal en els minuts finals del partit. Aquest triomf, el segon de la temporada a 1a Catalana, permet al Primer Equip situar-se en cinquena posició amb 6 punts després de tres jornades, amb un balanç de dues victòries i una derrota.

El Draft ja carbura a Super Copa

La Super Copa, la competició femenina de màxim nivell en categoria sènior organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), arriba a la tercera jornada de la fase regular amb el pols capdavanter entre els invictes MANRESA CBF A i el LOQUILLO FEMENÍ SANT ADRIÀ, que acrediten un balanç immaculat de 3-0

Per sota del bloc d’imbatudes s’hi troben el quadre barceloní, que ha perdut el seu primer encontre en aquesta J3, el DON MARTÍN – DRAFT GRAMENET, el PROMOVIATGES CBF CERDANYOLA, el TGN BÀSQUET A, el CÀMPING BIANYA ROSER A i l’EVENTS – CB IGUALADA, amb un cartell actual de 2-1.

Pel que fa el combinat colomenc, sots-campió en la primera edició de la lliga, la rotació encapçalada per Victor de Arana va tombar el SANT GERVASI 1 per 56-46, en un matx encarrilat per les groc-i-negres en el segon compàs, amb un parcial de 12-2. L’escorta Èlia Páez, autora de 20 punts i 21 de valoració, va ser la figura de les locals, mentre que la pivot Alba Lago, amb 11 punts, 12 rebots i 22 de valoració, va comandar les línies molletanes, que buscaran tornar al camí del triomf rebent les líders en la J4.