L’Esparreguera dóna la sorpresa davant La Unión (6-4)

25/03/2014 – El líder del grup III de Segona B encaixa la quarta derrota de la temporada; Marfil B venç per la mínima i el Ràpid frega la Tercera Divisió.

Només el filial de Marfil Santa Coloma va poder guanyar el seu partit de lliga a Segona B, ja que tant La Unión com el Ràpid van patir derrotes que fan mal. El líder no va poder amb l’Esparreguera a domicili i veu com el Pallejà és a tres punts quan resten cinc jornades pel final del campionat.

A El Castell, l’equip de Juanjo Amigo va marxar al descans per sota en el marcador (2-1) i amb evidents símptomes de poca inspiració ofensiva. Només començar el segon temps, l’Esparreguera va ampliar distàncies amb el 3 a 1 i La Unión ja no es va poder recuperar.

Els gols de Peluca, Andrés, Ganchi i Pedro per part colomenca no van ser suficients per puntuar a El Castell. Amb aquesta derrota, el CFS La Unión manté la primera plaça amb 55 punts, però el Pallejà (52), l’Escola Pia (50) i Marfil B (50) s’acosten.

La nota positiva del cap de setmana la va protagonitzar el filial de Marfil Santa Coloma, que va vèncer per la mínima a un Olympic Floresta que s’està jugant la permanència (1-0).

Amb baixes importants com la de porter Óscar Algarate i amb quasi mig equip provinent del Juvenil, els jugadors entrenats per Óscar Redondo van sumar els tres punts gràcies a un solitari gol de Toti, que ja és el màxim golejador de l’equip amb 18 dianes. Marfil B és quart amb 50 punts i encara opta a tot en aquesta temporada.

Qui té molt complicat aconseguir la permanència és el Ràpid Santa Coloma, ja que després de perdre a casa contra el Sala5 Martorell es queda cuer del grup a set punts de la salvació a falta de cinc partits.

Huse va obrir el marcador passat el quart d’hora de partit i a falta de cinc minuts per la conclusió Suzuki va ampliar el marge del Martorell (0-2). El Ràpid, minvat per la poca rotació disponible, va veure com Pau Albacete sentenciava quasi sobre la botzina.

La desfeta del Ràpid contrasta amb el gran moment de forma del Sagarra a Tercera Divisió. Els colomencs van superar al CN Caldes (4-3) en un partit molt lluitat i recuperen la bona línia després de la derrota soferta la setmana passada a Lliçà (4-3).

El cuer del grup I de Tercera no ho va posar gens fàcil a Santa Coloma, ja que el Caldes va fer patir al Ràpid durant tot el duel. Dani Robustillo va obrir el marcador pels visitants (9’), però Carnota i Donate van recuperar el terreny perdut arribat al quart d’hora de joc.

Tot i així, el Caldes marxaria als vestidors guanyant, gràcies a dues dianes més de Robustillo. Javi Carnota, a vuit minuts del final, i José Manuel Ibáñez, quasi en la darrera acció ofensiva del Sagarra, van segellar la remuntada colomenca.

El conjunt de José Luis Cala és onzè amb 26 punts i compta amb un marge de tres punts en relació al Manlleu, el primer equip que ara mateix baixaria de categoria.