Victòria a Còrdoba per alimentar les expectatives de play-off (2-4)

La Fundació Grama reneix contra el Tona (3-1) i el Draft recupera el camí de líder

Primera victòria en Lliga d’Industrias Santa Coloma a la pista de Córdoba Patrimonio (2-4) per a continuar alimentant les seves expectatives en la competició. El triomf va ser el just premi, en un escenari complicat, després de completar una actuació molt solvent. Els gols de Cardona, Hirata -el primer en la Lliga amb Industrias-, Victor Ramos i Tolrà units a un excel·lent Borja, li van donar els tres punts a l’equip de Xavi Closas. Industrias és novè a la lliga amb 34 punts, a 2 del play-off pel títol.

Torna el somriure; marxa el fantasma (3-1)

Victòria necessària de la Fundació Grama contra el Tona. L’inici del duel no va poder ser més profitós pels de Joan Esteva, que al minut 5 es van avançar al marcador gràcies a un gol de Padilla. La primera part de la Grama va ser de matrícula d’honor i es van poder fer més gols, però al 38′, Sureda empataria el duel. La resposta de l’equip va ser molt positiva i quatre minuts més tard, Roger García va fer el segon amb el cap. Moment emotiu pel capità. I no seria el darrer gol del primer temps, perquè a l’afegit, Oumar aconseguiria posar el tercer a l’electrònic.

La segona part va estar marcada per la expulsió (doble groga) a Iván Julián; Sergio va ser protagonista amb diverses aturades de molt mèrit per evitar el gol dels visitants. El futbol va ser just pels d’Esteva, que van saber aguantar un 3-1 amb un home menys. La Grama trenca una dinàmica de cinc derrotes seguides i es manté onzena amb 30 punts. Els fantasmes s’allunyen de Santa Coloma.

El Draft recupera el camí

El Draft Gramenet, líder de Super Copa, va recuperar el camí del triomf a la Bastida contra el CB Igualada (63-48). Les colomenques segueixen líders amb 18/2, a un triomf de l’Hospi. Partit dominat de principi a fi, amb 22 a 9 inicial i amb un tercer quart imperdible en defensa (51-30). A Copa Catalunya, derrota clara del CB Santa Coloma a casa contra el Ciutat Vella (58-80).