Victòria solvent d’Industrias davant Wanapix AD Sala 10 Zaragoza (4-0)

Els gols van portar la signatura de Puigvert, Povill i Victor Ramos, per partida doble

Industrias Santa Coloma va doblegar a Wanapix AD Sala 10 Zaragoza (4-0) i va sumar el seu primer triomf de la pretemporada oferint una versió solvent. Els gols van portar la signatura de Puigvert, Povill i Victor Ramos, per partida doble. Xavi Closas va tornar a utilitzar a tots els jugadors que havia convocat.

A la primera part els colomencs van anar de menys a més. L’únic gol en aquest període va ser per als locals que van inclinar la balança al seu favor en una acció molt meritòria de Puigvert. Una de les cares noves d’aquest Industrias, no va donar per perdut una pilota i la seva insistència va tenir recompensa. Una vegada recuperada la pilota va batre per sota a Iván Bernad: 1-0 en el minut 14. Leandrinho, l’altre fitxatge, va mostrar les seves qualitats com a pivot i la seva ràpida adaptació. Closas va moure la banqueta i va fer participar a tots els jugadors excepte Borja que acabaria jugant tota la segona meitat. Verdejo des dels 10 metres va poder ampliar la diferència. Amb aquest mínim avantatge els jugadors van arribar als vestuaris.

Domini

A la represa Industrias va plasmar en el marcador la seva superioritat. Els gols van anar caient del costat dels locals. Una paret entre Puigvert i Victor Ramos es va convertir en el 2-0 (min.24). Posteriorment, una incorporació a l’atac de Borja amb un xut potent va ser desviat per Povill que va aconseguir el 3-0 (min.30) i finalment, en una ràpida transició, una altra combinació entre Puigvert i Victor Ramos va acabar en un 4-0 que va ser definitiu perquè els aragonesos ho van intentar amb l’atac de cinc però es van estavellar davant una gran defensa colomenca.

Càstig en la darrera jugada (2-1)

La Grama cau derrotada amb un gol a la darrera jugada del partit tot i avançar-se a la primera meitat

Nou pal dur per a la Fundació Esportiva Grama en l’inici lliguer a Tercera Federació. L’equip ha caigut derrotat en la seva visita al Municipal Xevi Ramon tot i la imatge mostrada i haver-se avançat al marcador al minut 17 gràcies al gol de Walid des del punt de penal.

L’inici del partit va ser força igualat i de fet aquesta va ser la tònica habitual del matx. Moltes pilotes dividides, accions amb segones jugades, duels aeris… un partit típic al Xevi Ramon. Els dos equips van sortir a la gespa amb ganes d’anar a per al partit però qui va colpejar primer va ser la Grama amb un penal comès sobre Walid que ell mateix va encarregar-se de transformar quan s’arribava al 17′ de joc.

A partir del gol, van arribar els millors minuts de la Grama al partit, amb ocasions per fer el segon. L’equip va estar bé en atac però millor defensivament, no concedint pràcticament res al rival i va arribar al descans amb victòria per la mínima.

A la represa, els locals van sortir a pel gol de l’empat però la Grama va estar ben plantada i també va poder ampliar renda. Tot i això, al 62′ va arribar el gol de la igualada local, a través de l’ex Grama Montalbán. El partit va passar a ser un constant intercanvi de cops i anades i tornades, on qualsevol dels dos equips podia posar-se per davant. La Grama va gaudir d’ocasions clares de gol, però no va ser capaç de materalitzar-les, i qui si ho va aconseguir va ser el Vilassar a la darrera jugada del partit per endur-se els 3 punts. La propera oportunitat serà diumenge a partir de les 11:45h contra el CE Manresa, al Municipal de la Grama.