L’Indústries Santa Coloma es retroba amb la victòria

Nova victòria de l’Indústries Santa Coloma que aconsegueix encadenar un ritme de joc i punts que dona gust. Els colomencs han de treballar i suar a la pista cada punt que hi ha en joc.
El passat cap de setmana van derrotar al Noia Portus Apostoli per un clar 3-1,  sent totalment dominant respecte el conjunt rival. En una primera part condicionada per les cinc faltes, va haver de ser en el segon temps, que amb un extraordinaro Khalid, es va començar a treballar una victòria molt important. L’Indústries va resoldre un partit difícil contra un rival (Noia Portus Apostoli) que va aconseguir imposar la seva idea de joc durant molts minuts, però els locals li van donar la volta. Només el Barça ha pogut trencar la gran ratxa d’Indústries Santa Coloma des que va. ç
Els de Xavi Closas sumen 14 dels últims 21 punts. Molt meritori després d’un començament de temporada desconcertant.
Victèria de nivell però sobretot de confiança, ja que el Santa Coloma es posa 10è en la classificació a tan sols un punt de la zona de playoff.